Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmel (Min kamp 2.22)

Inomhus framför

en dålig deckare på tv

det är ändå att föredra 

framför verkligheten 

tänker på

(jag vet inte varför)

en stjärnhimmel

en synlig del av

vårt universum 

är oändligheten ändlig 

eller tvärtom?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP