Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåser inom

Det blåser en vind i hjärtat 

En vind som ingen kan tygla 

Den far hit och dit

Och fram och tillbaka 

Ingen kan styra dess vägar

 

Det blåser en vind i själen

Full av glädje och sorg

Full av hopp och förtvivlan

Den virvlar och far

Runt runt likt ostyriga tankar 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-04 08:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets vindar.
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP