Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löderup

några svängar i en skäras natt

lyssnar på syrsor och deras skratt

hur säll är tiden nu

strålkastare av värme

strängar av fiol

Spinn din tråd från snubblandets kant

sätter allt och inget

...för dig i pant 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-04 07:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så nyskapande rader...medryckande !
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP