Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gyllene Skuggors Tid


Det interpersonella Klimatet

Den nya tiden är här med sina gamla spår

Det interpersonella Klimatet

i samhället håller på att hårdna

Bestraffnings åtgärder mot oskyldiga

Spirar upp i den datoriserade etern

Ingen går säker längre från att

Bli kontrollerad och bedömd

Nya tiders husförhör tar plats i molnet

Tekniken har ersatt religionen

I ett sekulariserat samhälle som vuxit fram

Vad sysslar du med frågar sig väktandet??

Har du varit närvarande på din plats?

Vi Människor bedöms utifrån förlust och vad vi kostar

Personuppgifter publiceras offentligt

Vi hamnar i en statistik över misslyckade offer

Ingen klara sig undan från betalsamhället

Vem kontrollerar kontrollanterna??

Företag bearbetar sin kundkrets

Företag anlitar bakgrundskontroller

Vem kontrollerar företag??

Det blir allt svårare att få en plats

Trots att det finns gott om plats i vårt land

Utslagning mot mindre värda ökar

Förtal och Felutpekningar ökar

Angiverier mot oskyldiga likaså

Fuskande har blivit populärt att leta efter

En och annan extremist anser att ingen människa

Är oskyldig längre och ska därför straffas

En oskuld som söker andra att straffa!!

Familjer känner sig hotade av svartmålning

Varning för vad som kommer att kunna hända

Hur ska vi på denna absurda utveckling kunna vända??

”Så illa är det väl inte? Överdriver du inte nu?”

Frågar sig en vän av ordning efter att ha läst min text

 

Taleptox Skrev

Den 20220703

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-07-04 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP