Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in till mig !



Hon bjöd in honom till sig
för att visa den nya möbeln.
En gammal gynekologstol.

Utan ett ord klädde hon av sig
och la sig tillrätta.
Hon var hårlös över hela kroppen.
Överallt.

Hon sparkade av sig sandaletterna
och viftade på tårna
framför hans öppna mun.
Röda naglar.
Lätt fuktiga tår.
Goda.

Hon vill ha honom. Viskar hon.
Som sin privata underlivsläkare.
Gynekolog.
Vill han ska använda det han har i ansiktet
plus hans snuskigaste fantasi.

Han kan få vara hennes hårddisk
om han vill säger hon.
Hon kan bjuda på soft-ware.
Mjukvaran.
Mjukdelarna.
Han vill.

Använd växelström säger hon
och utgår självklart från att han fattar galoppen.

Hårddisk på plats.
Växelström.
Svällkroppar och fukt.

Orkan med kastvindar åt alla håll.
Ljuset går sönder.
Jetstråle.
Bubbelskum.

Somatisk uppvigling.
Lukt av hav i erosion.
Tång...alger...salt...

Relaxation.

Undersökningen avslutad.






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-04 08:40



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Wow Gunnar! Vilken pärla du fick till här! Riktigt bra!
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP