Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosamt


Det gråts vitt och brett
i offentlighetens ljus
Det har jag förstått

Man visar känslor öppet
för en var som vill se på

Och visst är väl de flesta
av oss lite tårögda ibland
vi med

Men drar oss nog undan
lite mer när sorgen
drabbar oss

Likt det träd som fäller
sina piltårar i strömmen ner
Lite i skymundan
Där inte många ser

Men så är vi ju inga kändisar
förståss




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-04 10:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt tänkvärt! Kändisarnas spekulativa gråt contra vår egen, ärliga.
2022-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Här har du sannerligen fångat skillnaden mellan att gråta offentligt eller tillsammans med nära och kära.
2022-07-04

  Kungskobran VIP
Tack för denna tårögda dikt.
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP