Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gör det något klokuggla.


Bak och fram



Var överlycklig finna
inte allt blåste bort sistlidne natt
för inte tala om syndafloden
alla håriga björnar
som nattsömnen störde.
Gav upp stängde av zummern
Ringde dame Edna som varken hört
eller sett blixten åska och dunder
Jag pep försenad.
Fann vänt kläderna bak och fram
under brådskan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-04 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP