Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


funderingar under het sol


Det ensamma askträdet

 

Askträdet - på finska
Saarnipuu

Vinteride - på finska
Talviuni

det är bara att välja

där språket
breder ut sig

 

 

Bild:
Granen på gården,
en av dem

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-07-04 10:05



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Varje språk har sin skönhet precis som trädens underbara mantel…
2022-07-10

  Elinor Sörensson VIP
Håller med Lena Staaf.
De finska orden är vackra!
2022-07-05

    Lena Staaf VIP
De finska trädorden är vackra!
2022-07-04

  Eva Helene VIP
Träden och vi, i symbios.
2022-07-04

  Kungskobran VIP
Som i en liten ask.
2022-07-04

  Maria Sundelin VIP
Cogito ergo sum
Kramar
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP