Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörapparaten


Lejonet skämtade "vågar man säga hörapparat?"
jag hade inte beklagat mig, kanhända nästan
svårigheten ibland kommunicera
med dame Edna
insåg det fanns fördelar hon sover som ett barn
hör varken blixten fräsa och smällen
eller det vräkande regnet som trummar
som slagverk natten genom
Insåg dock hennes frustration befogad
såg hennes rörelseschema
kombon tvättstuga/dusch,
där gäller
millimeterpassning
det var en nödlösning med Corona
som blivit cementerad
Ovädret påverkade även katterna
pälsen hade ståuppkoncert
som inte roade matte det minsta
mycket riktigt behövdes moppen
då vädringsfönstret inte var stängt
på andra våningen
undrar hur många grannar glömde stänga?
och efter kollen på nättrollen
var nattsömnen puts väck
och vaknade 4 timmar för sent

hur mår alla idag
förstår dig älskade uggla
du satte dig på tåget och reste bort
men jag drar ur kontakten
för inte alla proppar ska behöva bytas

förstår mig inte på vem är sysslolös nog
kunna sitt batteri slösa
på det meningslösa





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-04 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP