Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tanken



Det finns stunder
då även arkivarien undrar
om det var en solbelyst förtröstan
att alla papper skulle finnas
där de gårdagen fanns
kan det beror på
alltför många järn i elden
eller en nyckfull gudom?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-04 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP