Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl där

Hen rör sig ut mot kanterna
där all förändring sker
smärtan längs vägen är fri

luften är klar som kristall




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-04 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP