Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haren

Kommer om kvällen

Tyst försiktig

Sitter utanför

Huset

Smakar på 

Gräset

Vild blommorna

Haren är

Brun vit i pälsen

Lyssnar

Med sina

Långa öron

De rör sig 

Hela tiden

Är på sin vakt

Ser på dig

Med sina stora

Bruna ögon

Ett kort ögonblick

Försvinner

Bort i skogens djup

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-04 16:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så väl fångat.

Jag har dem utanför mig.
2022-07-05

  alicja lappalainen VIP
en fin fångat bild av naturen,
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP