Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaringen klokuggla<3



Har delat ut mina händer idag
därför finner jag inte mina dikter
har sömngångaren burit med sig dem
då moppen torkade regnet
och lagt dem ifrån sig
Tiden den ende som berättar
nyligen hemkommen var chaufför
för den som behövde fylla på förrådet
efter långtidsfeber,
imorgon dags tänka på självet
simma och flyta som korken







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-04 17:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fundersam så många reinkarnationer eller och min sida som mål?
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP