Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOM LÅDA

Jag är trött på nästan allt

Livet känns som Buchenwald

Det blir aldrig riktigt kul

i ett gammalt ekorrhjul

Drivor av en skräpkultur

stämmer inte alls till dur

"Robinson" och annat fjant

finner jag ej intressant

 

City liknar pest och skabb

Men en dag åt jag kebab

Torsten är en tråkig typ

Lika ball som en polyp

Knyttet finner ingen tröst

Klockan tickar fram mot höst

Lattjolajbanlådans dom 

ljuder stenhård: "DEN ÄR TOM!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/7 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-07-04 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP