Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förra året lyste rapsfältet i gult, i år står vetekornet där


Rapsfältet

 

gungande på stråets nacke

lyfter rapsen sina gula blommor

mot blekblå himmel

varje dag kastar allt fler sin hud

och öppnar sina ögon

sjunger de sin sång till livet

till slut är hela fältet täckt

av gyllene droppar

varje som passerar

bländas av solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-04 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP