Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre (Min kamp 2.22)

Jag vet inte

vad jag saknar

om jag visste

kunde jag leta

tills jag fann

det jag saknar

men jag vet inte

ens om det är

vad eller vem

jag vet inte

vad saknaden

består av

jag har inte glömt

dig men det är 

inte dig jag saknar

längre

Det är inte dig jag saknar!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-04 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP