Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår tid , vår stund


När natten möter gryning
Finner jag din mun
Andas jag ditt namn
Smeker tills du är vaken
Jag känner dig växa mot min mage
Ler
Kysser dig djupt
Låter mina läppar
Snudda vid din nakna hud
Hela vägen ner mellan dina lår
Du viskar mitt namn
Så tyst
Jag tar dig njutningsfullt i munnen
Leker
Smakar
Du lägger mig på rygg
Tar din plats mellan mina lår
Ser in i mina ögon
Du är min
Jag viskar mot din hals
Ja
Jag är din
Djupare kan du inte komma
Du är i min kropp
Mitt hjärta
I min själ




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-04 22:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så skönt innerlig ! Just så här skulle alla få ha det. Då skulle inga krig kunna finnas.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish