Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livstecken


Din röst


Genom livet som går
jag små livstecken får
att din närvaro alltid består

När tillvaron känns trång
kan jag höra din sång
som vill uppmuntra mig
gång på gång

Djupast ini mitt bröst
kan jag höra din röst
och din stämma
som manar till tröst

Närsom dag går mot natt
kan jag höra ditt skratt
bakom molnen
som leker tafatt




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-04 23:59



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så varm och öm text med ett skimmer av kärlek och omtänksamhet bakom molnens fina täcken!
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP