Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att höra till

En sjö full av tankar 

Ett hav fullt av känslor 

Ett hjärta fyllt med sorg 

 

En själ som bär på hoppet

Ett liv som tvekar på sin uppgift 

En människa som tvekar på sitt värde 

 

Det är många motstridigheter 

Som gör oss till människor 

Men i grund och botten 

Vill vi bara höra till en helhet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-06 08:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text med ett utomordentligt bra avslut.
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP