Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk som sover dygnet runt

 

En del människor vet inte
att de sover dygnet runt
och de vill inte höras talas
om att de sover dygnet runt.
Det är sädana människor
som det inte går att få
kontakt med på djupet,
men det rör sig om helt
normala, omtyckta och
respekterade personer
med partner villa och jobb.
Jag släpper och går förbi
den sortens människor.
Det finns ingenting att säga
och jag kan inte hjälpa dem.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-07-05 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP