Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig sommarmorgon

Hör regnet falla i den tidiga morgonen 

Ser hur vimplar slokar av vätan 

Och fåglarna tycks kura i träden

Medan grönskan doftar nytvättad 

En ny dag i sommaren börjar 

Innan mörkret ens gett naturen 

En chans att vila ut under natten 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-05 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP