Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur Den förlorade barnomsorgen


NATURBARN

Barn ska utvecklas inte invecklas
och utvecklas gör de av naturen.

Barn skall skyddas emot civilisa-
tionens destruktiva teknologi
att inte indoktrineras politiskt
eller religiöst.

Barn skall inte behöva skämmas
för sin naturliga utveckling,
eller hämmas av vuxenvärlden.

Barn är av naturen goda,
men den onaturliga civilisationen
gör dem onda.

Bland naturfolken finna man inga
kriminella gäng som i den civiliserade
världen.

Praktiskt taget är de flesta problem
i den civiliserade världen helt okända
för naturfolken där även många av
civilisationens sjukdomar kan härledas
till just civilisationen,där man alltnog
skulle kunna tala om en civiliserad
pandemi.

Hos naturfolk finns inga psykiatriska
vårdinrättningar,fängelser,alkoholism
eller drogberoende.
Naturfolk är berusade av naturen.

De som ser det som komma skall,
vet med sig att återvända till naturen
medan det finns en chans och aldrig
mer begå samma misstag.

-



-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-07-05 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP