Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damtofflor till salu. ..




. .. i fluffig Kinesisk
-stil

Herr galoscher
Svart-slippriga

Skidpjäxor i olika
års mode-modeller

Träskor som
klapprat ute
i landsbygden

Vita konst-skridskor,
buren av en förgången
Isprinsessa?


Sandaler så skitsnygga.
Skinnbruna helt som
nya,hur hade de
Hamnat där?

Cowboy country
stövlar med stålspets.
Någon Johnny Cash
lirare lämnat ifrån sig?

Två illröda par högklackat,
som sensuella Emanuella
trippat omkring i?

(Med röd klänning
utan trosor i Trosa?)

Alla dessa gångbara
Skor som folk gående
eller de som kilat vidare
Lämnat efter sig

Liggandes i en avslagen
solvarm,klibbig,bättre
begagnad secondhand
lokal,vid slöa semester
tider. ..

Gick sakta därifrån med
några inköpta klatschiga
Färgstarka stora plast
-blommor,att muntra
upp garage-infarten
med- bättre än inget?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-05 08:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som mästerkatten i stövlar
2022-07-05

  Glitträ VIP
Typiskt en secondhand butik där du förmedlar, intryck och känsla på strötitt i förnöjelse
:)

2022-07-05

  Koloristen
På tal om att gå i någon annans skor. Bra fångat.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP