Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det ogenomtänkt genomförbara.




Barnet åkte rulltrappa
Stående på händerna

Upp och ner såg världen
konstig ut! Passade helt
enkelt på.


Mamma tog honom i
Örat när han kom ner,
det var ju livsfarligt!

Så fick man inte åka
utför genom livet!

Barnet har fortfarande
bevarat känslan hemligt
inom sig. Trots att det var
över årtionden sen.

Händelsen råkade inträffa.
Vad det nu kunde bero på?

***
Kanske var det därför det
spelade så stor roll för
honom,att alltid se på saker
och ting från olika håll?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-05 08:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Äventyrlighet är det bästa jag vet.
2022-07-05

  Koloristen
Vuxenvärlden är överskattad.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP