Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gyllene Skuggors Tid


Tidens blekta tand

Tidens blekta tand värker av smärta

Att leva är att lida en smula

Då och då en stund

Har du också känt av

Tillvarons parallella och

Komplexa strukturer??

Relativiteten gröper hål

I det absolutas struktur

De tankestrukturella formationerna

Som leder oss på rätt väg

Formar vår existens

I samband med kroppens

Dynamik och organism

Hur mycket ska vi behöva tåla

Av krig och våldsamheter??

Människor dör i förtvivlan

Över och i sin maktlöshet

Jag är utan vapen

Ju mer och längre jag lever

Inser jag Av empiriska skäl

och erfarenhet

att Kafka hade rätt

I sin syn, vision och bild av världen

Hans världsbild är sällsynt

Han förmedlat i sina texter

Bevarat för oss i senare generation

Den långsamma Processen

tar inte slut idag!

 

Taleptox Skrev

Den 20220705

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-07-05 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP