Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FREUDIANISMENS ARVSYND I ALMEDALEN 22-07-05

Utifrån de nerärvda överlevnadsinstink-
ternas naturlagar som gör gällande att
om de heliga könens outtömliga lust
och de omättliga magarnas hunger inte
blir tillfredsställda uppstår en disharm-
onisk balans som om den inte åtgärdas
utvecklar negativ energi och dålig stäm-
ning på omgivningen där mobbing och
övergrepp på arbetsplatser,skola och
hem samt bland folk ute i samhället i
allmänhet är utmärkande,
därför måste vi värna om våra folkvalda
myndigheters väl och upplysa dom om
vad problemet är,
under förutsättning de erkänner att de
är mänskliga och inte androida robotar,
och att de folkvalda politikernas heliga
köns outsinliga lust och deras omättliga
magars hunger skall vara tillfredsställda
röstas det för.

Man bör värna om socialstyrelsens sexliv
likaledes om polisens för poliser som upp-
lever sig otillfredsstälda i sina sexliv blir
ofta aggressiva och låter gärna avreagera
sig i sin yrkesroll vilket kan drabba både
kolegor som misstänkta gärningsmän.

De här problemen börjar redan i skola
och dagis,trots att barn inte har en
aning om det magen,könet,hjärtat och
förståndet handlar om mer än att pissa
och skita,
liksom de aldrig upplysas om sina rättig-
heter utan endast om sina skyldigheter.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-07-05 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP