Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Jag är min egen sommar,
ett blomsterhav utan slut
där något alltid slår ut
Av vintern finns inget kvar,
snön har smält av min sol,
den som alltid ska lysa




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-05 10:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ack så uppsprickande
Livsbejakande skrivet!
;)
2022-07-07

  Kungskobran VIP
Härlig sommardikt
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta