Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I DAG ÄR ETT I GÅR

 

I dag hörs där en viskning ifrån det förflutna

om att inte ha för stora förväntningar

på morgondagen

jag ser ju ofta resultatet av gårdagens drömmar

så jag kanske har mina tvivel 

inför i morgon

 

i dag är ett igår insvept i ett sorts nytt närvarande

i en sorts förväntan

om morgondagen

nuet är resultatet av gårdagens tankar

resultatet av dagens får vänta

tills i morgon

 

i dag har blivit till minnet av i går

och i morgon kommer jag förhoppningsvis

att minnas idag

jag försöker ihärdigt att minnas misstagen från igår

för att inte upprepa dem

i morgon

 

i dag ser jag tillbaka på många gångna gårdagar

men det är ändå svårt att skilja dem

från varandra

men nuet är och förblir ändå alltid den allra första dagen

på den resterande delen

…av min framtid

 

Copyright © AndLou

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-05 10:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Framtiden finns inte förrän man är där.
Men jag håller med dig det är Carpe dien
som gäller
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP