Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om nuet


Nu gäller det att förnedra, ljuga, för att vinna röster

Gruppnarcissism/politiska partier =självupptagenhet, och överdriven tro på den egna förmågan för att få stå i centrum för att få makt och kontroll!
Varje dag läser man hur de olika partierna med alla medel nu försöker få pluspoäng genom att förtala, leta efter lik i garderoberna!

Infiltrerad media visar på siffror om hur fotfolket tycks ge sina röster.
Propagandan blir ett slags pandemi för att skapa psykologisk makt genom att skapa förvirring genom att manipulera till ett slags förtryck genom att nedvärdera varandras agendor/valmanifest!

Man vet precis som med pandemin vilka knappar man ska trycka på för att få genomslag och skapa rädsla och rädda befolkningen från sina motståndare som sägs vara farliga/ för välståndet/klimatet/sin nästa!

Problemen för att ta tag i nedbrytningen delegeras till ngn annan som får ta ansvaret och genomförandet!
Kontrollen fortsätter ner i pyramiden och är ngn annans ansvar....

Pyramidspelet når aldrig ner till fotfolket utan de som tjänar på vackra ord är de som sitter i toppen! Betala spelet gör de nedre regionerna som alltid bär de övre skikten!

Så länge utarmningen fortsätter och exploateringen av naturen är gränslös/medvetenheten om tingens ordning förblir mörkat så fortsätter nedbrytningen.

Förändring av medvetenhet kräver oftast total utbränning och en nystart med ett nytt synsätt där balans mellan intag och uttag gäller på alla områden!

De flesta sitter fast i ekorrhjulet och reagerar just nu bara på kommando!
Hjärntvätten är global och förändringen fortsätter mot totalitär lydnad och rädslan är allena rådande tills tillräckligt många kan se och förstå den psykologiska processen som gör fängslandets orsak-verkan!

Bojorna är mental förgiftning!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-05 11:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Är trött på argumenten hit eller dit. Jag vill ha bort nuvarande regering.
2022-07-05

  Kungskobran VIP
Lik förbannat så har de allra flesta det jäkligt bra, ingen saknar kläder på kroppen, tak över huvudet och mat för dan och har fri sjukvård.
2022-07-05

    Eros Elton VIP
När man vaknar så sätts man inte fri. Man bara kommer till insikt om att man är fången i ett system som gynnar de få till bekostnad av alla andra.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP