Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bdsm

Hon låg som uppdukad
På det skrovliga bordet
Hon kunde höra honom gå runt henne
Syna henne
Se helheten av henne
Varje skrymsle och vrå
Det som skulle bli hans
Hans invigning av henne
Dit de båda längtade
Det pirrade i hela kroppen
Som av en berusande rädsla
Eller nej
Inte rädsla
Mer en förväntan
En behaglig känsla av tillit
I en samtidigt alldeles ny upplevelse
Han smekte henne lätt över magens rundning
Men lät bli att röra hennes nakna kön
Hennes lår var särade
Han ville smaka henne
Men hans självdiciplin hindrade honom
Han drog med floggern över hennes lår
Hon drog efter andan
Han log
Han snärtade till med den på insidan av hennes lår
Hon kved men kände värmen mellan sina ben
Han njöt av hennes ljud
Hur hennes hud blev röd
Han randade henne med precision
Han visste precis vad han gjorde
Och hon visste att hon var trygg
I hans erfarna händer
Han skulle få henne att känna sig så fri
Ge henne det hon längtat
Och han skulle njuta av
Att rida in henne
Ta av henne
Så hon blev hans helt och hållet
Och ge av sig själv
Tränga in i hennes djup
Hennes kropp och själ
Kräva sin plats i henne
Hon skulle välkomna honom
Öppen och full av glädje
Bojad
Men ack så fri




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-05 15:21



Bookmark and Share


  miramin
Åh en dröm...
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish