Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa

 



Resan upp


väntar får


tiden går fort


här på jorden


men där uppe


är tiden evig.


ändå vill jag vänta


om jag får


Herre kär vid din tron.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-05 15:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Är inte religiös, men jag gillar ödmjukheten och den styrka du visar i din tro.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP