Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram klokuggla<3


en grå bit av leran



att lägga band på egna jaget
sina tankar "sin musa"
för anpassa den till andra
är vi äkta då?
Kan skaparen
överlämna händerna
till nästa som fortsätter
se leran formas
till tanken

Gud skapade människan
till sin avbild





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-06 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP