Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 2022


Att lämna

Besvikelsen. Hållningen, tonfallet och försöken till att få till ett skämt som föll mellan den där glipan mellan oss som alltid varit så varm. Vi skulle bara prata om en förkunnande framtid men istället handlade allting om att lämna eller lämnas. Om eller när, att tala om en sluttid när samexistensen blivit fina ögonblick i nutid gör plötsligt ont i själen. Mina bara ben kläds av gåshud och skräcken äter sig in genom min jacka och tunna bomullströja för att picka sig in i mitt hjärta. Jag vänder bort blicken och svamlar om dagens bravader för att undvika såret som vi plötsligt har skapat. Det som blev i den lilla glipan emellan oss när du behövde mera tid och jag behövde ditt hejarop.

Jag ville bara byta adress, men just nu känns det som att jag bytt bort allt det som är mitt.




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-05 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian