Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva (Min kamp 2.22)

Att leva, det är

en kamp, det är

en kamp att leva

men just idag var

en bra dag och 

ingen kamp

att överleva.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-05 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP