Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollera mig, äg mig!

 

Jag gillar att bli styrd.
Jag tycker om att bli
förd bakom ljuset.
Det ger mig gåsgud
att bli manipulerad.
Jag älskar att lyda
och vara underdånig,
att aldrig ifrågasätta
en helig auktoritet.
Jag vet att jag inte har
gjort något fel, men ändå
känner jag mig skyldig.
Jag är en hemsk och
genomrutten människa
och jag älskar när folk
bestämmer över mig.
Jag vet att jag kommer
att hamna i helvetet och
det är där jag hör hemma.
Jag gillar att få ett kok stryk.
Kontrollera mig, äg mig!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP