Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HARVEY BERGMAN OCH INGMAR WEINSTEIN

Ingmar Bergman 1918-2007 och Harvey
Weinstein 1952- har det gemensamt att
de båda var filmregissörer är män och
deras aktörer mestadels kvinnor som
drömde om filmstjärnestatus varav en
del gärna gick sängvägen om så krävdes
vilket också många gjorde i utlovande
om en filmroll,
som efteråt ibland uteblev vilket blev
Weinsteins fall emedan Bergman istället
valde hålla fast vid sitt ord,
annars kanske Fårö aldrig fått någon
Bergmanvecka.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2022-07-06 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP