Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är här


Där
där jag inte längre vet vart jag är på väg
där skuggorna ropar
lockar till dans

Där
där minnena tar över verkligheten
spinner nät runt livet
får mig att tveka

Där
där jag balanserar på kanten
där den blågrå ångesten
sveper med sina vingslag

Där
Är
Här nu




Fri vers av MariL VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-06 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP