Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i träd-form


Om jag vore ett träd

Om jag vore ett träd

skulle jag vara en björk
smal och ostadig med
många knubbiga grenar högre
upp
många förgreningar

Det skulle finnas många
hål
från svamp och larv och
fåglar

Väldigt ihåligt
och lossnande bark

Vid minsta blåst
kan det
välta

Om jag vore ett träd skulle jag vara
en björk




Fri vers (Fri form) av KarinLovisa
Läst 76 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-07-06 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa