Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hands linjer

Det är hur jag försöker glömma
och låtsas att jag aldrig träffade dig

Hur jag fördriver tiden
med att fly in i böcker
där allting redan har sitt slut

och det var inte du som skrev det

Hur du har tagit alla ord ifrån mig
och gör det så svårt att skriva
för jag vill inte tänka
inte känna

Och det är patetiskt
hur ditt ansikte dyker upp
när jag ler mot någon annan

Jag sover i en annan
säng inatt utan dina dofter
om jag bara kunde
glömde jag allt du sa

men i min hands linjer
finns spår av dig




Fri vers av mariann
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-06 11:26



Bookmark and Share


  Rublev
Så vacker och smärtsam, om att förlora sina ord, om att vilja, men inte förmå.
Men ändå, tänker jag, så stort att ha vågat närhet, att ha valt sårbarhet, och att i sin hands linjer bära på spår av någon man älskat! Din dikt fyller mig trots allt med hopp...


2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann