Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Svenska språket

Svenska språket kan uttrycka
allt vi vill säga
men man måste ha kunskap rätt
för att utnyttja det på bästa sätt




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP