Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holland protest blockerar nationella motorvägar.

Kvävelagar är tänkta att minska de livshotande effekterna av den globala uppvärmningen på jorden, men kommer sannolikt att leda till att många bönder går i konkurs, enligt Al Jazeera. Fiskare anslöt sig till bönder som protesterade i Nederländerna Fiskare blockerade hamnar på måndagen i en demonstration till stöd för bönder. Blockaden hindrade färjor från att segla till nästan alla vadeöarna utanför landets norra kust och orsakade stora förseningar, enligt rederier. Också på måndagen använde bönder traktorer och stora höbalar för att blockera ingångar till stormarknadsdistributionscentra, eftersom livsmedelshandlarföreningen varnade för försörjningsblockeringar. Åtgärden tillkännagavs i förväg, med bönder som krävde att "hela landet skulle förlamas". Vanuatu utropade undantagstillstånd: "Vår planet är redan för varm och farlig. Vi är i fara." Flygplatserna hade också förberett sig för vägspärrar. Trafiken längs landets största täta vägnät har rapporterats som normalt. Polisen sa att de skulle ingripa om demonstranter flyttade för att blockera tillträdet till Schiphol International Airport nära Amsterdam. Varför holländska bönder blev inblandade i våldsamma protester mot miljölagar De senaste veckorna har holländska bönder då och då varit inblandade i våldsamma protester mot miljölagar som syftar till att minska kväveutsläppen. Medan andra sektorer, inklusive byggnation, också har drabbats, är åtgärder för att minska ammoniak från djurhållning en betydande del av regeringens planer. Kväveutsläppen kommer att minska med mer än 70 % i områden nära naturskyddsregioner. Enligt regeringens uppskattningar kan detta leda till att cirka 30 % av djurgårdarna stängs. En dom från 2019 av landets högsta domstol fick regeringen att införa åtgärderna.Jag tror att holländarna har blivit förbannade av RUMÄNIER !! Det är för att det inte låter oss komma in i Schengen !! Detta är vad som händer när du vill ha hamnen i Constan?a ... och Donau-Svartahavskanalen !! Gud sover inte!!

Proteste masive ale fermierilor din ??rile de Jos. Noile legi de mediu i-ar putea falimenta - Stirileprotv.ro




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-07-06 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP