Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STADSBILDER. X

Amsterdam, bordell och
knarkarnäste,

London, den regniga staden
där 80 % av befolkningen
måste bli halvkriminella
för att få råd till grundläggande
levnadskostnader som hyra
och uppehälle varav de övriga
20 % är helkriminella.

Bangkok,en spermabank och hora.

Kiev, den kluvna staden.

Stockholm, de ensammas stad.

Paris, den döda stadens
reinkarnering.

Malmö,gangstergängens stad.

Sundsvall, pederasternas stad.

Halmstad, det korrupta fästet
på guldkusten.

Vadstena, chalratanernas stad.

Båstad, småpåvemaffians stad.,
det som händer där,stannar där.

Visby, den inavlade nepotismens
incestuösa stad utan insyn från
fastlandet.

Göteborg, en lekplats för social-
politikens inferno.

Uppsala,diagnosernas stad.

Lund, Staden utan samvete.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2022-07-06 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP