Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se alla själar blomma ut

Jag vill se alla
själar blomma ut.
Det vilda fria
vackra livets glöd.
En djup andning i
livets alla väderstreck.
En hemkomst i glädje.
Jag vill se alla
själar blomma ut.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP