Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländning

Fulländning

Jag letar efter något i ditt tysta språk
i de suggestiva prydnaderna av din släta hud,
du har fortfarande inte gett det en nyans
doftande konstgjord ros
blommor som mognat till ett ogenomskinligt pulver,
det är ett fint sken
när jag smakade ditt erbjudna ansikte,
denna naturlighet hos ögonlocken
nästan genomskinlig med blå floder
att blanda mig till himlen!

Jag letar efter det du döljer av dig,
den lilla ofullkomligheten av
en sprucken läpp som blöder in i min
hjärtesorg, det kvävande ljudet av saliv
översvämmar mitt öra,
i ditt hår
rå och svettig fyller mitt ansikte
av ljusa ramar...
När du förbättrar dig själv,
Jag ser dig på avstånd.
När du är naturlig du är bara min!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-07-06 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos