Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Till kommande överlevande sanning om ordet:Hållbarhet."


En röd dag när
EU-parlamentet
Bestämt att det

Ohållbara skall
Vara hållbart så
Helt absurt!

Men en dag skall ändå
Det gröna hållbara
vinna över det
Giftfyllda strålnings
-samhället

Om det då inte blivit
Helt för sent för
Hela
Mänskligheten?

Redan nu har "fertiliteten"
Hos Västerländska män
minskat med över 50%
sedan 1971 och nyfödda
Svenska barn har redan
Spår av 30-tal miljö gifter
i blodet.


Cancer Diabetes Allergier
och andra sjukdomar ökar
(medans vissa förvisso minskar)
Det är den hållbara sanningen!


Men Världen får väl hoppas
på ett fattigare men giftfriare
Afrika att föda fram nytt liv
Här på Jordklotet

Medans Västerlandet tar livet
Av sig med miljögifter och
Giftig strålning för att få till en
Kärnkrafts vänligare klimat?

Allt till Marknadens dumma
efterblivna belåtenhet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 17:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Äntligen några vettiga EU beslut.
2022-07-06

  Öknens Ros VIP
Vi är sjuka människor i ett sjukt samhälle.
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP