Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla<3


Solregn Bussokuseki



Din närvaro får

ljuset brista ut i sång

Glädjetårarna

Det finns inget som solregn

bäddar mjukaste bolster

hjärtat som talar




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-07-06 17:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP