Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorry klokuggla




kan inte stillatigande se på vad som händer
jag är en soldat
och står i frontlinjen
jag bär din stjärna på axeln med stolthet

Ingen får kränka den!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-07-06 18:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
instämmer med föregående talare!
2023-01-27

  morgonstjärna VIP
allt en enda förljugen plan
du varken glömmer eller förlåter
varför skulle du göra det
grundlurad av Satan själv
därefter bli skuldbelagd
den som inte tar hänsyn
till skadorna du fått
och utlöser rekylen

kärleksfull kram

2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP