Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalt sår

Mina drömmar drog
dagen du dog
minns inte sist jag genuint log
allt är en tung fasad
jag är en levande maskerad
nuförtiden vet jag inte ens vad som rinner på kinden
blod svett eller en tår
jag har ett mentalt sår
som lämnar spår vart än jag går
vad än jag gör
hoppas jag kan göra dig stolt innan jag dör.




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn