Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust till att dela korta dagboksanteckningar, dem har blivit justerade i efterhand.


Korta utdrag - dagbok (Juni)

1/6

Jag tänker på och hur hon dog. Jag kände inte henne men jag tror att det förstörde.
Jag tror att de fortfarande tänkte på henne. Jag tror jag kan känna vansinnet ibland. Samtidigt så är det inte så jag minns henne. Jag minns henne som rosor.




Fri vers av Athanasia
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-06 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå vackert att minnas någon "som rosor". Doftar gott. Ser vackert ut. Så skulle jag vilja bli ihågkommen!
2022-10-08

  Emanuel Sigridsson VIP
Vill man visa på hur man sätter en text i rörelse kan texten tas in i kursplanen. Adressen och motsägelserna fungerar också mycket bra.
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia