Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ser långt med


Bra syn

Ute på promenad
liten långörad kortbent
vän gömmer sig

med oroliga våta ögon
korta ben bakom min ena stövel

där vi hamnat under granen
för regnet och åskan...
Var inte rädd älskade Syntax
vi går snart hem!




Fri vers av Irene Backström
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 22:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ömsint! Kanske ser taxen med öronen?
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström